Våra Specialiteter

Upptäck historien bakom våra ekologiska och närproducerade specialiteter. Varje produkt har en unik berättelse om kvalitet, hållbarhet och passion.

Kaffebönor som blir rostade

Ekologiskt kaffe

På Ljusagård Cafe har vi en passion för riktigt gott kaffe. Idag samarbetar vi med flera småskaliga rosterier i Sverige som köper sina kaffebönor från Brasilien, Ethiopien, Nicaragua, Peru, Honduras, Rwanda, Sumatra och Colombia. Alla våra kaffebönor är ekologiskt odlade utan kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel.

Läs hela historien om vårt kaffe
Smaklig gul tårta med maräng och chokolad topping

Hembakat Hantverk

På Café Ljusagård bakar vi nästan alla bakverk själva. Vår passion för bakning är ett intresse som växt fram i vårt hems kök.

Läs hela historien om våra bakverk
Säsongens sallad

Närodlat

Ljusagård är en aktiv gård med både frukt- nöt och grönsaksodlingar samt diverse gårdsdjur som t ex höns, bin, getter, ankor m.m.

Gården designas och bedrivs genom permakulturens designprinciper och dess etiska grundprinciper

Läs mer om gården

Vårt löfte till dig

Vi på Ljusagård Cafe lovar att alltid prioritera kvalitet, hållbarhet och smak i allt vi serverar. Genom att välja ekologiska och närproducerade råvaror skapar vi inte bara godare mat och dryck, utan bidrar också till en bättre värld.